DagligFotboll

Roma funderar också på Paredes

Publicerad 24/08 11:44

AS Roma letar efter en ny mittfältare fram till slutet av sommarens transferfönster efter skadan på Georginio Wijnaldum och överväger Leandro Paredes, som är på väg från PSG och även uppvaktas av Juventus.

PSG:s Georginio Wijnaldum bröt sitt högra skenben på träning i söndags och kan bli borta i flera månader. Det är ett hårt slag för holländaren med VM bara några månader bort och för José Mourinho, som räknade med honom den här säsongen.

Roma letar efter en ny mittfältare och har de senaste timmarna kopplats samman med Atletico Madrids Saul Ciguez och Evertons Allan, som båda är för dyra för Roma, enligt Corriere dello Sport, som avslöjar att de italienska jättarna också artigt har tackat nej till Kevin Strootman, som OM gärna hade velat skicka tillbaka till Rom.

Paredes till Juve, Zakaria till Roma?

Under de senaste timmarna har flera italienska medier också rapporterat om ett starkt intresse från Roma för deras tidigare spelare Leandro Paredes. PSG:s argentinske mittfältare har varit överens med Juventus i några dagar. Enligt Gianluca Di Marzio är den italienska klubben fortfarande på jakt, även om affären verkar vara ekonomiskt komplicerad eftersom PSG värderar sin argentinare till 20 miljoner euro.

Slutligen, enligt Corriere dello Sport, skulle ett annat scenario som involverar Paredes kunna göra Romas affärer: Om Paredes går till Juventus skulle Turinklubben kunna låna ut sin schweiziska mittfältare Denis Zakaria till Roma. Spelaren var ombedd av Roma innan han skrev på för Turin förra året.