DagligFotboll

Pogba ger sina nyheter i en video efter operationen

Publicerad 07/09 00:42

I en video som publicerades på hans sociala nätverk på tisdagseftermiddagen berättade den franske mittfältaren Paul Pogba om sin operation av sitt högra knä.

Paul Pogba, som genomgick en lyckad operation av sitt högra knä i måndags kväll, vilket meddelades av hans klubb Juventus Turin, gav nyheter i en video som publicerades på hans sociala nätverk på tisdagseftermiddagen, under vilken han talade på franska och sedan några sekunder på italienska.

"Mentalt mår jag bra"

"Hej alla, det är La Pioche. Jag hoppas att ni alla mår bra. Jag mår bra, tack och lov, operationen gick mycket bra. Vi kommer att återhämta oss och komma tillbaka mycket, mycket snart. Jag vill tacka er alla för era meddelanden och ert stöd. Jag vill att du ska veta att jag mentalt mår bra, trots alla bekymmer, trots skadan och de andra problemen. Men mentalt är det bra. Vi håller huvudet högt, vi är aldrig ensamma, vi har den högsta toppen med oss, och sedan går vi vidare. Vi ler alltid" , säger den 29-årige franske mittfältaren.

Den italienska pressen räknar med att Paul Pogba ska återvända mellan mitten och slutet av oktober, men det återstår att se om den franske landslagsmannen (91 landskamper, 11 mål), som är inblandad i ett fruktansvärt rättsfall mot sin bror Mathias, kommer att vara redo för VM i Qatar (20 november-18 december) med det franska laget.