DagligFotboll

Navas skriver på för Napoli

Publicerad 14/08 11:05

Enligt L'Équipe har den costaricanske målvakten Keylor Navas, som har kontrakt med PSG till 2024, kommit överens med Napoli om att ansluta till sommaren. De två klubbarna måste nu nå en överenskommelse.

Keylor Navas (35) förväntas lämna PSG de närmaste veckorna och hans framtida destination blir allt tydligare. Han har officiellt förpassats till nummer två bakom Gianluigi Donnarumma.

Navas skriver på för Napoli

Enligt de senaste uppgifterna från tidningen L'Équipe har den costaricanske landslagsmålvakten (107 landskamper), som har kontrakt med PSG fram till 2024, gått med på att ansluta till Napoli, som har uppvaktat honom i flera veckor, vilket redan meddelats av flera samstämmiga källor. Sporttidningen tillägger att de två klubbarna nu måste hitta en gemensam grund.

Det sägs att situationen är mycket öppen: en permanent övergång, ett lån med köpoption eller till och med att inkludera Fabian Ruiz, den spanske mittfältaren från Napoli som PSG är ute efter. Keylor Navas värderas till cirka 10 miljoner euro, medan hans bruttomånadslön uppskattas till 1 miljon euro.