DagligFotboll

Messi drar sig äntligen tillbaka

Publicerad 10/10 13:18

Enligt Le Parisien har den argentinske anfallaren Lionel Messi, som inte deltog i PSG:s träning på måndagsmorgonen på grund av en känning i vaden, uteslutits från matchen mot Benfica på tisdagskvällen (21.00) på Parc des Princes i den fjärde omgången av Champions Leagues grupp H.

L'Équipe rapporterade i dagens utgåva att Lionel Messi var optimistisk om att spela i Champions Leagues grupp H-match mellan PSG och Benfica på Parc des Princes på tisdag kväll (21.00). Sporttidningen rapporterade att den 35-årige anfallaren skulle testa sig själv på måndagsmorgonen under den kollektiva träningen.

Messi äntligen ute

Det var ett problem för den argentinske landslagsmannen (164 landskamper, 90 mål), som drabbades av en känning i vaden under förra veckans 1-1-match mellan Benfica och PSG i UEFA Champions League, men han dök inte upp på träningen på Camp des Loges på måndagsmorgonen, inför matchen. ''Det är bra att vi har ett bra lag", sade han.

Det återstår att se om Pulga kommer att vara frisk till klassikern mellan PSG och OM på söndagen den 16 oktober på Parc des Princes, den avslutande matchen på den 11:e dagen av Ligue 1.