DagligFotboll

Mercato PSG: Luis Campos drömmer om Harry Kane

Publicerad 19/04 07:41

PSG är intresserade av Victor Osimhen och Randal Kolo Muani, men enligt de senaste rapporterna från Le Parisien är de mest intresserade av Harry Kane.

Luis Campos drömmer om Harry Kane (29) för att förstärka PSG:s anfall, ett år efter att han provade lyckan med Robert Lewandowski, som till slut gick till Barcelona. Den portugisiska tränaren har fått veta av Le Parisien att Tottenham-anfallaren är hans prioritet i anfallet.

Den portugisiske tränaren har också meddelat att Tottenham-anfallaren är hans prioritet i anfallet. RMC Sport rapporterade för några dagar sedan att Victor Osimhen, som gjorde sitt 26:e mål för säsongen mot Milan i Champions League-kvartsfinalförlusten mot Napoli, har utsetts till hans anfallsprioritet.

PSG siktar på en toppanfallare

PSG har bekräftat sitt intresse för Osimhen, liksom Randal Kolo Muani, och toppskytten i Tottenhams och Englands historia är Campos prioritet i anfallet i sommar, där den portugisiske managern letar efter "en anfallare av internationell storlek".

Harry Kane-affären ser dock ut att bli en komplicerad affär för PSG. Det är inte klart hur stort problemet blir för PSG, eftersom klubbens kontrakt löper ut 2024 och Tottenham troligen inte kommer att skilja sig från spelaren för 100 miljoner euro eller mer. Engelsmannen är ingen stor exportvara och Manchester United drömmer om att värva Kane.

Harry Kane lockas av Ligue 1?

Om han skulle lämna Tottenham är det troligare att Harry Kane ansluter sig till de röda djävlarna, eftersom han ville skriva på för Manchester City för två år sedan. Bayern München har också följt honom i flera år och PSG verkar inte vara den mest trovärdiga destinationen för engelsmannen på pappret.

Den enda fördelen för Paris i det här fallet kan vara det faktum att Tottenham inte överväger att sälja Harry Kane till en engelsk rival. Men å andra sidan har den engelska pressen förklarat i månader att Tottenham absolut inte vill sälja sin spelare i sommar och fortfarande hoppas på att övertyga honom om att förlänga.

Sammanfattningsvis är Harry Kane-idén vacker och mycket bra på pappret för PSG. Hans profil verkar komplettera Kylian Mbappés, men det är svårt att tänka sig att engelsmannen lämnar Premier League för Ligue 1.