DagligFotboll

Gueye behagar två portugisiska klubbar

Publicerad 25/08 11:41

Idrissa Gueye är ombedd av sin tidigare klubb Everton, men två portugisiska klubbar är också intresserade av honom: FC Porto och Sporting CP.

Sommartransfer 2022 avslutas om en vecka och PSG har fullt upp med att försöka göra sig av med sina oönskade spelare. Idrissa Gueye, som har kontrakt fram till 2023, ingår inte längre i Parisklubbens planer och kan vara på väg bort den 1 september.

Henrique redo att ge en gåva till portugisiska klubbar

Efter att ha tackat nej till Galatasaray har den senegalesiske mittfältaren de senaste dagarna kopplats ihop med sin tidigare klubb Everton, men PSG har ännu inte nått en överenskommelse med den engelska klubben, som skulle vilja få tillbaka honom gratis. Enligt RMC Sport vill Antero Henrique inte ge Everton några gåvor och kräver en övergångssumma av den engelska klubben.

Å andra sidan skulle den portugisiske managern vara villig att låta Gueye gå gratis till FC Porto och Sporting CP, två portugisiska klubbar som är intresserade enligt denna källa. Det återstår att se om senegalesen låter sig lockas av dessa destinationer.