DagligFotboll

Mercato PSG : Ekitike har beröringar i Tyskland

Publicerad 06/04 07:36

Hugo Ekitike har ryktats vara på väg bort från PSG i sommar, men han kan vara på väg tillbaka till Tyskland i nästa sommartransferfönster.

Hugo Ekitike anlände till PSG förra sommaren på lån med en köpoption på 35 miljoner euro, men han har gjort en besvikelse under sin första säsong i huvudstaden (4 mål på 27 matcher) och kan redan vara på väg bort i sommar.

PSG kommer att vara tvungna att köpa honom från Reims om de slutar som etta eller tvåa i Ligue 1, vilket verkar vara fallet trots deras nuvarande momentum, men kan sälja honom redan under nästa mercato enligt Le Parisien.

Ekitike till Frankfurt för att ersätta Kolo Muani?

Om han lämnar PSG, vart skulle den 20-årige franske mittfältaren, som en gång ryktades vara i sikte av Newcastle och Borussia Dortmund, kunna hoppa till? Enligt dagens Le Parisien, som inte nämner några klubbar, har Ekitike beröringar i Tyskland.

Nyligen hävdade rykten att PSG överväger att erbjuda Ekitike plus pengar till Eintracht Frankfurt i utbyte mot Randal Kolo Muani. Den tyska klubben jobbar också på filerna kring den italiensk-argentinske anfallaren Mateo Retegui.