DagligFotboll

Mercato LOSC : Paulo Fonseca har en känsla för Premier League

Publicerad 20/04 14:25

Paulo Fonseca, som har kontrakt med LOSC fram till juni 2024, har fått upp ögonen för West Ham enligt engelsk press.

LOSC kan förlora den portugisiske tränaren Paulo Fonseca i sommar efter att ha hamnat på femte plats i Ligue 1 efter 31 matcher. Enligt The Guardian har West Ham ställt upp på namnet på Dogues tränare för att ersätta David Moyes, som troligen inte kommer att få behålla sin plats i slutet av säsongen.

Londonklubben, som är kvartsfinalister i Europa League, har haft en dålig säsong i Premier League och ligger på 15:e plats efter 30 matcher. Paulo Fonseca uppvaktades av West Ham redan 2018 och hans profil skulle fortfarande tilltala Hammers beslutsfattare.

Potter och Rodgers tilltalar också West Ham

Enligt The Guardian är West Ham även intresserade av två andra tränare inför nästa säsong: Graham Potter, som just har fått sparken från Chelsea, och Brendan Rodgers, som nyligen fick sparken från Leicester City.

Paulo Fonseca har aldrig tränat i Premier League tidigare och har spelat för Porto, Braga, Shakhtar Donetsk och AS Roma. Hans namn kopplades även ihop med Tottenham sommaren 2021, men Spurs föredrog att ersätta Jose Mourinho med Nuno Espirito Santo.