DagligFotboll

Mercato ex PSG: Trapp tackar nej till Manchester United

Publicerad 25/08 12:36

Eintracht Frankfurts målvakt Kevin Trapp har tackat nej till en flytt till Manchester United i sommar, vilket han själv avslöjat på Instagram.

Kevin Trapp, som spelade för PSG mellan 2015 och 2018, har kontrakt med Eintracht Frankfurt fram till juni 2024. En klubb där han är en obestridd startspelare och ibland till och med kapten. Manchester United har letat efter en ny målvakt för att ersätta David De Gea efter Dean Hendersons avgång till Nottingham Forest och har de senaste dagarna tittat på den 32-årige tyske målvakten.

Men Kevin Trapp, som kommer att spela i Champions League med Frankfurt den här säsongen (dragningen på torsdag från 18.00) föredrog att tacka nej och stanna i Tyskland, vilket han själv avslöjade på Instagram.

 
 
 
 
 
Voir cette publication sur Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Kevin Trapp (@kevintrapp)

"Kära fans, de senaste dagarna har det talats mycket om intresse från Manchester United. Det stämmer att ett skriftligt erbjudande har lämnats. Manchester United är en global klubb och det faktum att jag tittar på ett sådant erbjudande och funderar på det kan förhoppningsvis förstås av alla. Men i går berättade jag för ledarna i båda klubbarna att jag hade valt Eintracht. Jag har haft oförglömliga stunder här i Frankfurt och vi har skrivit historia tillsammans. Starten av säsongen var svår, men jag har absolut förtroende för oss 💪🦅. Din Kevin", skrev han.

Enligt engelsk press är MU nu intresserade av Martin Dubravka, som har blivit inhoppare i Newcastle sedan Nick Pope värvades i somras. En låneaffär övervägs.