DagligFotboll

Mbappé tar sig an PSG efter lanseringen av en kampanj för nya prenumerationer

Publicerad 06/04 12:33

PSG lanserade sin kampanj för nya abonnemang genom att sända en reklamfilm där Kylian Mbappé är huvudpersonen. En användning av hans image som den största intressenten inte alls uppskattade.

Kylian Mbappé är känd för att säga vad han tycker och han gjorde det återigen på Instagram på torsdagen genom att fördöma en video som PSG publicerade i dag för att främja lanseringen av den nya kampanjen för omprenumeration av Parc des Princes för säsongen 2023-2024.

I videon, där han är huvudrollsinnehavare, talar Mbappé om sin kärlek till PSG och dess supportrar, men det är nästan uteslutande han som syns, tillsammans med Nuno Mendes kort och några ungdomar som Warren Zaire-Emery. Inga andra parisiska spelare är med (Neymar syns inte, Messi mycket kort) och detta störde synbarligen den franske världsmästaren, som gjorde ett svidande inlägg på Instagram.

"PSG är definitivt inte Kylian Saint-Germain"

"Jag har just deltagit i visningen av klubbens återteckningskampanj för säsongen 2023-2024. Vid inget tillfälle informerades jag om innehållet i intervjun med min intervjuare. Det såg ut som en grundläggande intervju på en marknadsföringsdag för klubben. Jag håller inte med om denna offentliggjorda video. Det är därför jag kämpar för individuella bildrättigheter. PSG är en fantastisk klubb och en fantastisk familj, men han är verkligen inte Kylian Saint-Germain", säger Paris nummer 7.

Det är ett uttalande som redan skapar uppståndelse på sociala nätverk och i den spanska pressen, där Mbappés meddelande ses som början på spelarens manövrer för att förbereda en flytt till Real Madrid...