DagligFotboll

Mbappé i Real Madrid? Florentino Pérez vill inte längre prata om det.

Publicerad 18/10 13:50

Real Madrids president Florentino Perez var på plats i Paris för att närvara vid Karim Benzemas kröning och fick efter Ballon d'Or-ceremonin frågan om ryktena kring Kylian Mbappés framtid. Och den spanska ledaren klargjorde att frågan var avslutad... för tillfället.

Florentino Perez verkar ha smält misslyckandet med Kylian Mbappés värvning. I samband med Ballon d'Or-ceremonin, som hedrade hans nummer nio Karim Benzema, klargjorde Real Madrids president att han hade gått vidare och att hans klubb redan hade flera mycket talangfulla unga spelare i sina led.

"I livet kan man inte förutse framtiden"

"Störs jag av Mbappés såpoperan? Det är inte så att det tråkar ut mig, det är att jag inte läser något om det" , svarade Florentino Perez på Cadena SER. Vi har haft en fantastisk sommar, så det finns ingen anledning att prata om den igen. Kommer Mbappé någonsin att spela för Real? I livet kan man inte förutsäga framtiden, men det är inte meningsfullt att tala om det i dag. Real Madrids spelare gör spektakulära framsteg i anfallet. Rodrygo och Vinicius är två knäppgökar som fortfarande har hela livet framför sig. Båda har potential att vinna Ballon d'Or en dag."

På frågan om Mbappé tillade Florentino Pérez: " Real Madrid fokuserar bara på sina spelare och vi är mycket nöjda med dem. Vi har många unga spelare. Vi har en mycket lovande framtid."