DagligFotboll

Mbappé avslöjar vad Macron sa till honom innan han förlängdes

Publicerad 06/09 11:38

I en intervju med New York Times i juli, som publicerades i dag, avslöjade Kylian Mbappé innehållet i sina diskussioner med Frankrikes president Emmanuel Macron om hans kontraktsförlängning med PSG.

Innan han förlängde sitt kontrakt med PSG till juni 2025 tänkte Kylian Mbappé länge och väl och fick många råd. Som det redan hade framgått var republikens president Emmanuel Macron personligen inblandad i ärendet.

"Jag vill inte att du går nu."

I en intervju med New York Times avslöjade Mbappé innehållet i sitt utbyte med Macron: "Jag skulle aldrig ha kunnat tänka mig att prata med republikens president om min framtid, min framtid inom fotbollen, så det var helt galet, riktigt galet. Han sa till mig: "Jag vill att du stannar. Jag vill inte att du går nu. Ni är så viktiga för landet.

Emmanuel Macron talade också med Kylian Mbappé om hans dragning till Real Madrid. "Du har tid att åka, du kan stanna lite längre", ska republikens president ha sagt till världsmästaren från 2018 en tid innan denne förlängde sitt äventyr i Paris. " Naturligtvis, när presidenten säger det så räknas det", bekräftade Kylian Mbappé för NYT.