DagligFotboll

Marca säger att Mbappé vill lämna PSG i januari

Publicerad 12/10 10:46

Enligt Marca vill den franske anfallaren Kylian Mbappé, som har kontrakt med PSG till 2025, lämna Parisklubben i vinter.

Det är bra att vi har mycket pengar att spendera på detta", sade han. Det handlar inte bara om några dagar", sade han, "det handlar också om några dagar.

Det handlar inte bara om spelarens karriär, utan också om spelarens framtid. Och under sitt tal släppte den berömda ledarskribenten en indiskretion som gjorde stor spridning på nätet: "Mbappé sjunker ner i den här negativa andan, till den grad att det kan hända att han säger att om det finns en öppning i januari, kommer han att bryta i januari. Men i vilket fall som helst, i slutet av säsongen är det slut. Han är trött på det."

Enligt Marca vill Mbappé lämna PSG i januari

Marca är ännu mer kategoriska i sitt uttalande på tisdagen och meddelar att Kylian Mbappé vill lämna PSG i januari, det vill säga under den kommande vintermarknadsomgången. Madrid Daily, som hänvisar till källor som står nära fallet, försäkrar att förhållandet mellan den franske landslagsmannen (59 landskamper, 28 mål) och Parisklubben för närvarande är helt brutet.

Bondy-stjärnan skulle fortfarande vilja gå till Real Madrid, men PSG rapporteras planera att blockera en eventuell övergång till den spanska huvudstadsklubben, vilket lämnar dörren öppen för Liverpool. Kort sagt är ingenting klart ännu, men framtiden för Kylian Mbappé kommer sannolikt att ge bränsle åt krönikan under de kommande månaderna...

Under tiden kommer världsmästaren från 2018 att vara en startspelare... längst fram när PSG möter Benfica på tisdagskvällen i Parc des Princes som en del av den fjärde dagen i grupp H i Champions League.