DagligFotboll

Manchester United-Liverpool: trolig uppställning

Publicerad 22/08 10:15

Manchester United tar emot Liverpool på Old Trafford på måndag kväll (21.00) i den tredje omgången av Premier League. Ta reda på hur Erik Ten Hag och Jürgen Klopps troliga uppställning kommer att se ut.

Manchester United kommer att sakna Victor Lindelöf, Facundo Pellistri och Brandon Williams, som alla är skadade, i den här matchen. Red Devils tränare Erik Ten Hag kommer att klara sig utan Victor Lindelöf, Facundo Pellistri och Brandon Williams, som alla är skadade, i den här galamatchen. Nyrekryteringen Casemiro är inte kvalificerad för matchen.

Enligt den engelska pressen kommer Manchester United att spela i en 4-3-3-formation med David De Gea i målet, skyddad av ett fyrmannaförsvar bestående av Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez och Tyrell Malacia, från höger till vänster. På mittfältet förväntas Fred spela som en vaktpost med Bruno Fernandes som högerback och Donny Van de Beek som vänsterback. Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo och Marcus Rashford kommer att spela på den offensiva fronten.

Manchester Uniteds troliga uppställning enligt den engelska pressen: De Gea - Dalot, Varane, Martinez, Malacia - Fernandes, Fred, De Beek - Sancho, Ronaldo, Rashord

Liverpools kaskad av frånvaro

Liverpool å sin sida har två oavgjorda matcher mot Fulham (2-2) och Crystal Palace (1-1) och kommer att försöka få igång sin ligasatsning i Manchester United. Reds tränare Jurgen Klopp kommer att klara sig utan den avstängde Darwin Nuñez inför resan till Old Trafford, medan Thiago Alcantara, Diogo Jota, Ibrahima Konate, Caoimhin Kelleher, Calvin Ramsay, Curtis Jones, Joel Matip och Alex Oxlade-Chamberlain alla är skadade eller återhämtar sig.

Enligt den engelska pressen kommer Liverpool att spela i en 4-3-3-formation med Alisson Becker i målet, skyddad av ett fyrmannaförsvar bestående av Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil Van Dijk och Andrew Robertson från höger till vänster. På mittfältet förväntas Fabinho spela som en vaktpost med Harvey Elliott som högerback och Jordan Henderson som vänsterback. Slutligen kommer Mohamed Salah, Roberto Firmino och Luis Diaz att spela på den offensiva fronten.

Liverpools troliga uppställning enligt den engelska pressen: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Diaz

Matchen Manchester United-Liverpool sänds klockan 21.00 på Viaplay