DagligFotboll

Longoria svarar på ryktet om Cristiano Ronaldo

Publicerad 26/08 11:03

Pablo Longoria har i samband med Champions League-lottningen satt stopp för ryktet om Cristiano Ronaldos flytt till OM.

Cristiano Ronaldo till OM? Detta är det minst trovärdiga ryktet för tillfället, men det som gör mest väsen av sig på de sociala nätverken och på andra ställen. 

I samband med lottningen av Champions Leagues gruppspel, där OM möter Frankfurt, Tottenham och Sporting CP, fick Marseilles ordförande Pablo Longoria en fråga om CR7-ryktena i OM och den numera berömda hashtaggen RonaldOM.

"Vi måste vara uppriktiga mot alla"

"Det här är de sociala nätverkens värld, en värld som försöker skapa uppmärksamhet", svarade den spanske chefen. Vi är ett lag som spelar fotboll med de medel vi har. Vi är ett lag som spelar fotboll med de medel vi har. Att be om Cristiano Ronaldo är som att fråga om Kevin De Bruyne, Darwin Nuñez, Haaland kan komma till OM".

"Att drömma är en vacker sak för alla", fortsatte Longoria. Men vi måste vara uppriktiga mot alla. Vi måste spela fotboll med de medel vi har. Vi har ett seriöst idrottsprojekt som går ut på att förbättra oss varje säsong. Att vara konkurrenskraftig, men framför allt att vara ekonomiskt balanserad. För mig är detta fotbollens framtid.