DagligFotboll

Longoria irriterad över Cristiano Ronaldo-ryktet

Publicerad 25/08 11:31

Ryktena om Cristiano Ronaldo till OM fortsätter att tända de sociala nätverken, till stor förtret för Pablo Longoria, som enligt Fabrizio Romano inte förhandlar om ankomsten av Manchester United-stjärnan.

Det fanns hashtaggen VenteOM, nu finns RonaldOM. Cristiano Ronaldo har kopplats samman med en flytt till Marseille i flera veckor nu, efter att han önskat lämna Manchester United och gå till en klubb som tävlar i Champions League. En del Marseille-fans tror inte på det för en sekund, men roar sig lyckligt över det, medan andra hänger på minsta tecken och tar det på allvar.

Ett antal tidigare OM-spelare och kändisar har hållit ryktet vid liv de senaste dagarna, men den italienske journalisten Fabrizio Romano insisterar på att det för närvarande inte finns några förhandlingar eller möten mellan OM, Manchester United och Cristiano Ronaldo om en sista-minuten-förflyttning till södra Frankrike.

Enligt transferexperten, som gjort en video i ämnet via sin Youtube-kanal (se nedan), är Pablo Longoria till och med irriterad och ledsen över att detta rykte får så mycket fart, eftersom han strävar efter att bygga ett konkurrenskraftigt lag tillsammans med sin spanske landsman Javier Ribalta. "De har ett projekt, en vision, och Cristiano Ronaldo är inte alls en del av det projektet just nu", säger Romano.

För några dagar sedan försäkrade RMC Sport redan att ryktet om CR7 i OM var ogrundat och att det absolut inte fanns något mellan parterna. Denna version bekräftades också av La Provence och dess journalist Alexandre Jacquin.