DagligFotboll

Kostas Manolas ska ansluta till Pjanic i UAE

Publicerad 22/09 10:44

Den grekiske mittfältaren Konstantinos Manolas fortsätter sin karriär i Förenade Arabemiraten efter att ha återvänt till Olympiakos för ett år sedan.

Transfermarknaden i Förenade Arabemiraten är stängd i Europa, men är öppen fram till den 4 oktober. Sharjah Cultural Sports Club, Paco Alcacers och Miralem Pjanics nya klubb, är redo att göra ännu ett stort kliv på transfermarknaden genom att värva den erfarne grekiske mittfältaren Konstantinos Manolas (31, 42 landskamper).

Manolas, som tidigare var försvarare i AS Roma och Napoli, återvände till Olympiakos i januari förra året, nästan åtta år efter att han lämnade klubben. Enligt totalfootball.gr och sportime.gr kommer han att skriva på för den emiratiska klubben under de närmaste timmarna, i en form som ännu inte har specificerats.

Olympiakos gör en mycket dålig start på säsongen och bytte igår ut tränaren Carlos Corberan mot Michel, den förre OM-tränaren, som redan varit i den grekiska klubben från 2013 till 2015. Pireusklubben har värvat många välkända spelare i sommar som Marcelo, James Rodriguez eller Cedric Bakambu och Konrad de la Fuente.