DagligFotboll

Inter Milan drar tillbaka Skriniar från marknaden

Publicerad 20/08 10:12

Inter Milan har beslutat att behålla den slovakiske mittfältaren Milan Skriniar efter ännu ett möte med PSG på fredagen.

Milan Skriniar kommer inte att förstärka PSG:s försvar förrän transferfönstret tar slut den 1 september. Den 27-årige slovakiske mittfältaren har varit en prioritet för Luis Campos och Christophe Galtier, som har vägrat att acceptera det senaste budet från Inter.

Inter avvisar Paris senaste bud

Antero Henrique reste till Milano på fredagen för att träffa Inters tjänstemän och lägga fram ett nytt bud på 50 miljoner euro plus bonusar, vilket ligger nära det bud som den italienska klubben avvisade för några veckor sedan. Inter accepterade inte förvånande nog inte det nya erbjudandet.

Enligt italiensk press utnyttjade Inter Milans kinesiske president Steven Zang till och med sin närvaro i Milano på fredagen för att berätta för sina chefer och Skriniars agenter att en övergång till PSG eller någon annanstans inte längre var ett alternativ.

PSG vill fortfarande ha en försvarare

Skriniar har bara ett år kvar på sitt kontrakt och Inter Milan hoppas nu kunna övertala honom att förlänga sitt kontrakt. PSG letar fortfarande efter en central försvarare före säsongens slut och måste titta på andra alternativ. Mohamed Simakan är också förbisedd eftersom Leipzig har beslutat att behålla fransmannen.

Desenaste dagarna har PSG också kopplats ihop med Axel Disasi, den franske mittfältaren från AS Monaco. Det är mycket troligt att en annan spelare, vars namn ännu inte har läckt ut, också följs av Luis Campos och hans lag.