DagligFotboll

Gusto glädjer Barça och Manchester United

Lyons högerback Malo Gusto är redan uppvaktad av Manchester City och PSG och är även intressant för Barcelona och Manchester United, enligt L'Equipe.

Malo Gusto (19) blev ordinarie i OL förra säsongen och tvingade Léo Dubois att lämna för Galatasaray i somras, och han är högt värderad på transfermarknaden. Enligt L'Equipe har Manchester City och PSG gjort förfrågningar i sommar om hans framtid.

Medan OL inte har för avsikt att sälja sin guldklimp, avslöjar L'Equipe också att Barcelona och Manchester United är mycket intresserade av en övergång i slutet av mercato och har redan tagit kontakt med spelarens omgivning. Båda klubbarna letar efter en ny högerback och har även kopplats ihop med Thomas Meunier (Dortmund).

OL vill behålla Gusto, men...

Det återstår att se om Barca och Manchester United kommer att göra några konkreta försök att köpa Malo Gusto före den 1 september. Enligt L'Equipe är Lyon fast beslutna att behålla sin högerback och skulle till och med vilja förlänga hans kontrakt. "Men de kommer inte att vara döva för ett bud som ligger långt över marknadspriset", tillade sporttidningen.