DagligFotboll

Grenier förklarar att Bosz inte ville ha honom

Publicerad 21/08 14:29

I en intervju med So Foot förklarade den franske mittfältaren Clement Grenier, som har kontrakt med Mallorca fram till 2024, varför han inte har återvänt till OL.

Clement Grenier har nu kontrakt med Mallorca fram till 2024, men han hade en lång period utan klubb, från juli till mars 2021, under vilken han tränade på OL:s anläggningar under några månader. Det har till och med ryktats om att den franske landslagsmittfältaren (5 landskamper) skulle skriva på för Rhôneklubben, där allt började för honom.

Bosz ville inte ha Grenier

I en intervju med So Foot förklarade 31-åringen varför han inte gjorde comeback i OL: "Jag hade diskussioner med klubben. Men tränare Bosz bestämde sig för något annat. Åtminstone enligt vad jag fick höra på klubben. Det är exakt det svar jag fick: tränaren vill inte ha det. I princip fanns det alltså för- och nackdelar. I vilket fall som helst fanns det en hel del proffs inom klubben, såvitt jag förstod, men det är tränaren som har det sista ordet.

Han avslutade: "Vid ett tillfälle tränade jag bra, jag var i form, jag var på klubben, jag kom hem... Men det hände inte. Men det hände inte. Tack återigen till dem och till presidenten, för tack vare dem är jag på Mallorca.