DagligFotboll

Galtier utan 4 spelare, inklusive Messi

Publicerad 07/10 14:12

PSG reser till Reims på lördag i samband med den tionde dagen i Ligue 1. Christophe Galtier kommer att vara utan fyra spelare, däribland Leo Messi.

PSG har publicerat sin traditionella läkarrapport inför resan till Reims för den tionde omgången av Ligue 1-matcherna. Det är bra att vi har det bästa av två världar", sade han, "vi måste kunna få ut det bästa av varandra", tillade han.

Den förstnämnde, som inte fick spela mot Benfica i veckan, har "återupptagit löpträning och individuell träning" och "hans återkomst till gruppen planeras nästa vecka". Det är bra att laget har lyckats komma tillbaka till matchen", säger han och tillägger att "laget är nu redo att återgå till träningen".

Leo Messi , som fick utgå i slutet av matchen mot Benfica, är också borta för Reims-PSG. "Jag vet inte om jag kommer att kunna ta mig till nästa match, men jag är säker på att jag kommer att kunna ta mig till nästa match. Han förväntas återvända till spel på söndag", säger PSG i ett uttalande. Det bör också noteras att Kylian Mbappé tränade på gymmet i fredags. "Det är bra att vi kommer att kunna göra det igen", sade han och tillade att han inte kommer att kunna delta i morgondagens match.