DagligFotboll

Franck Haise svarar på ryktet om Brighton

Publicerad 16/09 20:58

Franck Haise har svarat på Brightons påstådda intresse för honom vid en presskonferens på fredag, två dagar före matchen Nantes-Lens (8:e dagen i Ligue 1).

Graham Potter lämnade Chelsea förra veckan, Brighton letar efter en ny tränare och har kopplats samman med tre tränare de senaste dagarna i den engelska pressen: Roberto De Zerbi, som är ledig sedan han lämnade Shakhtar Donetsk, Kjetil Knutsen, som har kontrakt med Bodø/Glimt fram till 2024, och Franck Haise, som har kontrakt med RC Lens(en attraktiv klubb som ligger på tredje plats i Ligue 1) fram till juni 2025.

"Den är fortfarande värdefull, uppenbarligen"

Franck Haise fick frågan om Premier League-klubbens påstådda intresse för honom på en presskonferens i fredags och svarade i en allvarlig ton... "Det är som med spelarna som blir tillfrågade. Det har naturligtvis alltid ett värde. Det första värdet är arbete. På samma sätt som när jag blev tillfrågad att ta över proffslaget i Lens var det ett erkännande av det arbete jag gjorde med reservlaget. Jag är främst här för att prata om vår match i Nantes.

Enligt de senaste rapporterna från The Athletic och dess journalist Andy Naylor finns Franck Haise inte på Brightons radar (en rapport som ursprungligen publicerades av The Guardian). Enligt The Athletic är Brighton intresserade av De Zerbi och Knutsen och överväger även Bo Svensson, den danske tränaren i Mainz.