DagligFotboll

Dortmund kräver 150 miljoner euro för Bellingham

Enligt The Athletic kräver Dortmund hela 150 miljoner euro för den engelske mittfältaren Jude Bellingham, som fortfarande har kontrakt till 2025 och som är intressant för Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Liverpool och Chelsea.

Jude Bellingham, som flyttade från Birmingham till Dortmund för två år sedan för cirka 25 miljoner euro, är en stjärnspelare i Ruhrklubben. Den 19-årige mittfältaren har redan gjort 100 matcher i alla tävlingar för Marsupials, gjort 13 mål och 18 assist enligt transfermarkt.

Dortmund kräver 150 miljoner euro

Den engelske landslagsmannen (15 landskamper) har fortfarande kontrakt till 2025 med BVB, men han är högt värderad på transfermarknaden och uppvaktas av Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Liverpool och Chelsea, rapporterar The Athletic. Intressant nog säger samma källa också att Dortmund kräver hela 150 miljoner euro för Jude Bellingham.

"Jude är väldigt lycklig i klubben (...). Låt oss hoppas att han kan stanna, nästa säsong och under lång tid. Vi försöker behålla våra bästa spelare. Jude är en av dem och vi försöker behålla dem så länge som möjligt" , sa Sebastian Kehl, sportchef för den tyska klubben, nyligen till BT Sport. Han tillade: "Men i slutändan är pengar en annan aspekt och England betalar mycket mer än Tyskland. Vi måste förnya vår filosofi varje år.

El Chiringuito försäkrade å sin sida att Jude Bellingham redan hade valt sin framtida destination: Real Madrid. Historien har bara börjat...