DagligFotboll

Cristiano Ronaldo vill satsa på Euro 2024

Publicerad 21/09 13:25

Cristiano Ronaldo meddelade på tisdagskvällen att han siktar på att spela för Portugal i Euro 2024, som en del av en utmärkelse han fick i Portugal.

Cristiano Ronaldo har blivit en ersättare i Manchester United den här säsongen efter att ha velat lämna klubben i somras, men han har fortfarande stora ambitioner. Den 37-åriga portugisiska stjärnan påmindes om detta på tisdagskvällen vid Quinas de Ouro-ceremonin, där han fick ett pris för att han för några månader sedan blev den bäste målskytten i landslagets historia (han har för närvarande 117 mål på 189 matcher).

"Min resa är inte slut än

"Det är en stor stolthet för mig att få ett pris av denna storlek. Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas en dag. Jag tackar alla som har varit viktiga i min karriär. Det har varit en lång resa, men jag vill ta tillfället i akt att säga att min resa inte är över än. Du kommer att ha Cris ett tag till", sa CR7.

Portugals och Manchester Uniteds nummer 7 talade sedan om sin ambition att spela i Euro 2024 i Tyskland: "Jag känner mig fortfarande motiverad, min ambition finns där. Jag är med i ett landslag med ungdomar. Jag vill delta i VM och EM och jag vill göra det nu", säger Ronaldo, som fyller 39 år sommaren 2024.