DagligFotboll

Celta Vigo-Real Madrid: trolig uppställning

Publicerad 20/08 12:25

Celta Vigo tar emot Real Madrid på lördag kväll (22:00) i Balaidos i samband med den andra dagen av La Liga. Ta reda på vad Eduardo Coudet och Carlo Ancelotti kommer att ha för trolig uppställning.

Celta Vigo, som i helgen besegrades med 2-2 av Espanyol trots att de ledde med två mål, tar emot Real Madrid på Balaidos på lördag kväll (22.00) i den andra omgången av La Liga-matcherna. Den galiciska klubbens tränare Eduardo Coudet, som kommer att ha en fulltalig trupp att tillgå, avslöjade sitt lags framtida uppställning på en presskonferens.

Celta Vigo kommer att spela i en 4-4-2-formation med Agustin Marchesin i målet, skyddad av ett fyrmannaförsvar bestående av Hugo Mallo, Joseph Aidoo, Unai Nuñez och Javi Galan, från höger till vänster. På mittfältet kommer Fran Beltran och Renato Tapia att bilda en dubbel pivot, medan Franco Cervi och Oscar Rodriguez kommer att ta plats på kanterna. Iago Aspas och Gonçalo Paciência kommer att utgöra anfallsduon.

Celta Vigos troliga uppställning: Marchesin - Mallo, Aidoo, Nuñez, Galan - Cervi, Beltran, Tapia, Rodriguez - Aspas, Paciência

Den första matchen efter Casemiro

Real Madrid kommer från en 2-1-seger i Almeria och kommer att försöka öka antalet segrar på den senaste resan. Madrids tränare Carlo Ancelotti kommer att klara sig utan Alvaro Odriozola och Rodrygo, som är skadade eller återhämtar sig från skada, medan Toni Kroos är sjuk. Casemiro har däremot flyttats till Manchester United.

Enligt Marca kommer Real Madrid att spela i en 4-3-3-formation med Thibaut Courtois i målet, skyddad av ett fyrmannaförsvar bestående av Dani Carvajal, Eder Militão, David Alaba och Ferland Mendy från höger till vänster. På mittfältet förväntas Aurelien Tchouaméni spela som en vaktpost med Luka Modric som högerback och Eduardo Camavinga som vänsterback. Slutligen kommer anfallstrion att bestå av Federico Valverde, Karim Benzema och Vinicius Junior.

Real Madrids troliga uppställning enligt Marca: Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Mendy - Modric, Tchouaméni, Camavinga - Valverde, Benzema, Vinicius

Madrid Daily AS ser också en 4-3-3-formation med Dani Ceballos på mittfältet.

Real Madrids troliga uppställning enligt AS: Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Mendy - Modric, Tchouaméni, Ceballos - Valverde, Benzema, Vinicius

Matchen Celta Vigo-Real Madrid sänds klockan 22:00 på C MORE