DagligFotboll

Casemiro kommer att bära nummer 18 i Manchester United

Publicerad 22/08 19:16

Enligt Marca kommer den brasilianska defensiva mittfältaren Casemiro, som tog farväl av Real Madrid på måndagsmorgonen, att bära tröja nummer 18 i Manchester United.

Manchester United meddelade i fredags att de hade nått en överenskommelse med Real Madrid om Casemiros övergång, som värderas till 85 miljoner euro inklusive bonusar, och den defensiva mittfältaren tog officiellt farväl av den spanska huvudstadsklubben i måndags morse. Det var en känslosam ceremoni, där framför allt Carlo Ancelotti fällde tårar.

Den brasilianske landslagsmannen (63 landskamper, 5 mål) kommer nu att flytta till England och skriva på ett fyraårskontrakt med Manchester United fram till 2026, med ytterligare ett år som option. Enligt Marca kommer Casemiro att bära nummer 18 i de röda djävlarna. Numret togs bort i somras av Bruno Fernandes. Tidigare har den burits av den legendariske Paul Scholes.

Manchester United möter Liverpool på Old Trafford på måndag kväll (21.00) i den tredje omgången av Premier League utan Casemiro.