DagligFotboll

Campos och Galtier irriterade över Henrique

Publicerad 24/08 10:39

Antero Henrique har blivit mycket inflytelserik i PSG i sommar, men enligt de senaste rapporterna i Le Parisien har han alienerat många personer i klubben, däribland Luis Campos och Christophe Galtier.

Det är inte bara kontroversen mellan Mbappé och Neymar som hanteras i PSG, det är den senaste i en lång rad historier. Enligt Le Parisien går det inte bra mellan Luis Campos och Antero Henrique och tonen ska ha höjts mellan de två portugisiska managers i fredags. Den förstnämnde, som är PSG:s fotbollsrådgivare, kritiserar den sistnämnde för att det tog för lång tid att slutföra affärerna med flera oönskade spelare som Leandro Paredes, Idrissa Gueye, Ander Herrera och Keylor Navas.

Luis Campos, som har hittat en ersättare för alla dessa spelare, skulle vilja att Antero Henrique slutförde avgångarna, vilket fortfarande inte är fallet. Det är en situation som också skulle irritera de berörda spelarna, liksom Christophe Galtier, som fortfarande hoppas på tre värvningar i slutet av transferfönstret, men som vet att han först måste rensa ut och sälja eller låna ut innan han välkomnar nya element.

Mbappé är Henrique?

Enligt Le Parisien utger sig Antero Henrique också för att vara PSG:s storboss för sina samtalspartners, vilket också skulle ha en gåva att irritera inom den parisiska klubben. Den franska dagstidningen rapporterar hur portugisen skryter om att ha bidragit starkt till förlängningen av Kylian Mbappé, medan han bara skulle ha ingripit i slutskedet av ärendet, utan att ha spelat någon större roll i valet av spelare.

Det är inte klart om klubben kommer att kunna fortsätta med det nya avtalet, men det står klart att klubben inte kommer att kunna fortsätta med det nya avtalet förrän i slutet av säsongen. Kort sagt, även om allt har gått bra på planen sedan början av säsongen är PSG inte klara med sina interna gräl och egokrig.