DagligFotboll

Campos funderar på Carlos Soler

Publicerad 23/08 17:58

Enligt iberisk press är PSG intresserade av den spanske mittfältaren Carlos Soler, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt i Valencia. Det rapporterades att Parisklubben hade en plan B ifall Fabian Ruiz från Napoli inte skulle klara sig.

PSG siktar på Napolis Fabian Ruiz som ytterligare en mittfältare innan sommarens transferfönster stänger den 1 september, men förhandlingarna mellan de två klubbarna verkar dra ut på tiden, trots att Parisklubben redan har nått en överenskommelse med den 26-årige spanske landslagsmittfältaren (15 landskamper, 1 mål), enligt källor.

Carlos Soler

PSG:s fotbollsrådgivare Luis Campos fortsätter att leta efter nya spelare för varje position och är intresserad av Carlos Soler, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt med Valencia. Denna information avslöjades i tisdagseftermiddag av Hector Gomez, en spansk journalist som är mycket pålitlig när det gäller klubbens nyheter, i podcasten Tribuna Deportiva.

Enligt källan har Luis Campos kontaktat agenten till den 25-årige spanske landslagsmittfältaren Carlos Soler (9 landskamper, 3 mål) för att informera honom om PSG:s intresse, även om inget bud ännu har lagts fram. Valencias högerhänta spelare är utpekad som PSG:s huvudalternativ om Fabian Ruiz inte skulle kunna spela.