DagligFotboll

Brasilien-Tunisien: trolig uppställning

Publicerad 27/09 11:45

Brasilien och Tunisien möts i en vänskapsmatch på Parc des Princes på tisdag kväll. Ta reda på vad Tite och Jalel Kadri kommer att göra.

Brasilien är obesegrade i sina 14 senaste matcher och besegrade enkelt Ghana i Le Havre i fredags (3-0). De möter Tunisien på tisdagskvällen i Parc des Princes i en vänskapsmatch, som är slutsåld. Det blir de båda lagens sista match innan de deltar i VM i Qatar i slutet av året (20 november-18 december).

Enligt brasiliansk press har Tite gjort två ändringar i det lag som startade mot Ghana. Fred kommer att ersätta Vinicius Junior, vilket gör att Lucas Paqueta kan spela i en mer offensiv roll. Danilo ersätter Eder Militão som högerback.

Enligt GloboEsporte kommer Brasilien att spela i en 4-4-2 platt formation med Alisson i målet som skyddas av ett fyrmannaförsvar bestående av Danilo, Marquinhos, Thiago Silva och Alex Telles. Casemiro och Fred kommer att bilda en dubbelpivot med Raphinha på högerkanten och Lucas Paqueta på vänsterkanten. På framsidan kommer Neymar att stå tillsammans med Richarlison.

Brasiliens troliga uppställning: Alisson - Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Telles - Raphinha, Fred, Casemiro, Paqueta - Richarlison, Neymar

 

Jalel Kadris Tunisien, som blir Bleus nästa motståndare i VM, har gått sju matcher i rad utan förlust och utan att släppa in ett enda mål. Enligt den tunisiska pressen förväntas Karthago Eagles spela i en 4-4-2 diamantformation med Aymen Dahmen i målet, skyddad av ett fyrmannaförsvar bestående av Mohamed Dräger, Dylan Bronn, Montassar Talbi och Mortadha Ben Ouanes, från höger till vänster.

På mitten bör trion Aïssa Laïdouni, Ellyes Skhiri och Ghaylen Chaaleli finnas med Anis Ben Slimane på tio. Slutligen bör Youssef Msakni återvända och ansluta sig till Seifeddine Jaziri.

Sannolik uppställning för Tunisien: Dahmen - Dräger, Bronn, Talbi, Ben Ouanes - Laïdouni, Skhiri, Chaaleli - Ben Slimane - Jaziri, Msakni

 

Matchen Brasilien-Tunisien sänds klockan 20.30 ViaPlay