DagligFotboll

Barça kommer att lämna in klagomål mot domare

Publicerad 06/10 10:27

Barça kommer att lämna in ett klagomål till UEFA efter att ha förlorat med 1-0 mot Inter Milan i den tredje omgången av Champions Leagues grupp C på tisdagskvällen.

Inter Milans 1-0-seger mot Barcelona i den tredje omgången av Champions Leagues grupp C på Giuseppe Meazza-stadion har varit föremål för många diskussioner.

Två fakta i matchen i synnerhet provocerade Xavi och hans trupper: målet vägrades Pedri i den 67:e minuten på grund av en hand av Ansu Fati efter samråd med VAR, men också handen som inte visades av Denzel Dumfries i den 90:e minuten, som kunde ha erbjudit straff för utjämning till Barça. Du kan se videon nedan.

Den katalanska klubben anser sig ha blivit orättvist behandlad och kommer därför att lämna in ett klagomål till UEFA genom sin juridiska avdelning, vilket AS och Mundo Deportivo meddelat. Den centrala domaren Slavko Vincic (Slovenien) och VAR-domaren Pol Van Boekel (Nederländerna) är i Barças blickfång.

Pol Van Boekel var VAR-domare i Champions League-matchen mellan Bayern München och Barça (2-0) den 13 september. En match där en uppenbar straff mot Ousmane Dembélé inte gavs.