DagligFotboll

Atlético Madrid avvisar bud på João Félix för 130 miljoner euro

Publicerad 18/08 13:12

Atlético Madrid har avvisat ett bud på 130 miljoner euro för sin portugisiska stjärna João Félix enligt spansk press.

"Manchester United jagar Madrid. Så löd rubriken på Marcas förstasida i onsdags. Madridtidningen rapporterade i morse att emissarier från den engelska klubben varit i den spanska huvudstaden sedan i tisdags i ett försök att värva den brasilianska defensiva mittfältaren och den portugisiska anfallaren, med bilder på Casemiro och João Félix.

Enligt AS har Manchester United skickat ett bud på 130 miljoner euro till Atlético Madrid för João Félix. Madridklubben har avvisat budet och vill behålla anfallaren, som gjorde tre assist mot Getafe i den första omgången av La Liga-matcherna på måndagskvällen.

Atletico Madrid förlitar sig på João Félix klausul

Atletico Madrid har också klargjort att de skulle behöva betala 350 miljoner euro, som är beloppet för hans friköpsklausul, för att värva den 22-årige portugisiske landslagsmannen, enligt Madrid Daily. Det är ett sätt att klargöra för Red Devils att João Félix inte är till salu.

Marca bekräftar att Atlético Madrid har avvisat ett bud från Manchester United på João Félix. Enligt Madridtidningen var de red devils bud 135 miljoner euro.