DagligFotboll

Alloh och Gassama till KAS Eupen (officiell)

Publicerad 06/09 11:11

PSG har meddelat att de två ungdomarna Teddy Alloh och Djeidi Gassama lämnar klubben för den belgiska klubben KAS Eupen.

Två nya avgångar i PSG. Vänsterbacken Teddy Alloh (20), som redan var utlånad till KAS Eupen i januari, har just blivit permanent överflyttad till den belgiska klubben, med vilken han har skrivit på ett treårskontrakt fram till 2025. Enligt Le Parisien har Alloh sagt upp sitt kontrakt med Paris innan han flyttade till Belgien.

KAS Eupen meddelade också idag att den unga fransk-mauretanska anfallaren Djeidi Gassama (18 år), som gjorde en mycket lovande ungdomsligasäsong med PSG (5 mål och 2 assist), har lånats ut.

"Tack vare våra mycket goda och gamla kontakter med Paris Saint-Germain lyckades vi skriva kontrakt med Teddy Alloh för de kommande tre åren och Djeidi Gassama för den här säsongen. Båda spelarna är exceptionella talanger som har utmärkta möjligheter i Jupiler Pro League att visa sina färdigheter och utvecklas ytterligare i KAS Eupen", säger Christoph Henkel, general manager för KAS Eupen, på den belgiska klubbens webbplats.